Besured Zorgverzekering Review 2019

besured zorgHet is alweer bijna zover. Tot 31 december mogen alle ingezetenen in Nederland nog veranderen van hun zorgverzekering. Er zijn redelijk wat zorgverzekering maatschappijen in Nederland wat het daarom soms moeilijk maakt om te kiezen welke zorgverzekering en welke maatschappij er het beste bij jou past. In deze tekst gaan we kijken wat Besured anders maakt dan alle andere maatschappijen en waarom jij dus voor Besured zou kunnen kiezen als zorgverzekeraar in 2019.

Besured Zorg Review

Besured is een vrij jonge verzekeringsmaatschappij die zijn zorg inkoopt via VGZ. Besured profileert zichzelf dan ook als de verzekering voor studenten en Young professionals. De reden hiervoor is ook de lage premie die Besured hanteert. Een basis verzekering is bij Besured 107,25 euro. Dit maakt hen inderdaad een van de goedkoopste zorgverzekeringen die er in Nederland te krijgen is. Ook de aanvullende verzekeringen bij Besured zijn goedkoper dan die van andere zorgverzekering maatschappijen in Nederland. Door de zorg in te kopen via VGZ heeft Besured goede afspraken met veel zorgverleners door heel Nederland. Je kan dus zelf kiezen uit dokters en zorgverleners. In het basispakket van Besured krijg je ook:

  1. Wachtlijstbemiddeling;
  2. Juridisch advies na ongevallen;
  3. Vergoeding op de kosten van een dokter op vakantie;
  4. Kortingen op brillen, contactlenzen, wellnessarrangementen, sportscholen, diƫtisten en andere kosten.

Overige kosten

Besured biedt naast hun reguliere basisverzekering ook een hoop aanvullende pakketten aan. In alle aanvullende pakketten wordt het verhalen van letselschade vergoed. Zo hebben zij de volgende aanvullende pakketten:

  1. Ready-2-Go: Dit aanvullende pakket is ideaal voor mensen die graag reizen. De kosten voor het pakket zijn 2,90 euro en vergoeden de terugreis naar het thuisland en de kosten van spoedeisende zorg in het buitenland.
  2. Love-2-Move: Dit aanvullende pakket is voor de sportievelingen onder ons. Het pakket kost 9,90 euro meer in de maand en vergoed anticonceptie, maar ook de inschrijfkosten van fitness, de eerste acht behandelingen van een fysiotherapeut en Mensendieck en sportmedische keuringen.
  3. All-in-one: Dit aanvullende pakket is het meest ruime pakket dat Besured biedt. In dit pakket worden repatriƫring, spoedeisende hulp in het buitenland, anticonceptie, condooms, fitness, fysiotherapie en mensendieck, sportmedische keuring, leefstijltraining, alternatieve geneeskunde (voor 80% tot maximaal 200 euro) en brillen en lenzen vergoed. Het pakket kost maandelijks 12,90 euro.
  4. Tandartsverzekering smile: In dit pakket worden alle tandartskosten vergoed tot een maximaal bedrag van 350 euro.

Gemak

Gemak dient de mens is ook een motto dat Besured hanteert en anders maakt dan de andere verzekeringen. Bij Besured is het namelijk erg makkelijk om een zorg declaratie in te dienen via hun website of via hun app op de smartphone. Je maakt gewoon een foto waarop alle gegevens van de rekening duidelijk te zien zijn en upload deze via de website of hun mobiele app. Makkelijker kan bijna niet.