Promovendum Zorgverzekering Review 2019

Het is alweer bijna zover. Voor 31 december 2018 moeten alle inwoners van Nederland gekozen hebben bij welke zorgverzekering zij in 2019 willen zitten. Het is natuurlijk niet verplicht om te wijzigen, maar wanneer je wijzigt zijn er een hoop zorgverzekeringen waar je uit kan kiezen. Hieronder vind u een uitgebreide Promovendum review.

Promovendum Zorg Review

Promovendum profileert zichzelf als de ziektekostenverzekeraar voor hoogopgeleide. Natuurlijk kan elke persoon in Nederland promovendum als zorgverzekeraar kiezen. Promovendum geeft verder aan dat zij een lage zorgpremie hanteren, orthodontie compleet vergoeden bij een aanvullende verzekering en het online gemak wat zij aanbieden. De standaard basisverzekering die Promovendum biedt, is 107,50 euro. Ook biedt promovendum nog een aantal verschillende aanvullende en tandartsverzekeringen aan. Er is dus een ruime keuze uit aanvullende pakketten wanneer een basisverzekering niet voldoende is.

Aanvullende verzekeringen

Promovendum biedt vier verschillende aanvullende verzekeringen aan. Hieronder gaan we kijken wat elke aanvullende verzekering kost en wat er gedekt wordt in deze aanvulling op de basisverzekering:

Primair

De Primaire aanvullende verzekering kost maandelijks 8,90 euro en dekt anticonceptie en spoedeisende zorg over de hele wereld. Verder dekt de verzekering 80% van alternatieve geneeskunde tot een bedrag van 100 euro en 5 fysiotherapie behandelingen.

Royaal

De Royale aanvullende verzekering kost maandelijks 12,90 euro en denkt hetzelfde als de primaire verzekering volledig dekt. Daarnaast dekt dit aanvullende pakket 80% van alternatieve geneeskunde tot een bedrag van 100 euro en 10 fysiotherapie behandelingen.

Ideaal

De Ideale aanvullende verzekering kost maandelijks 22,90 euro en dekt hetzelfde als de primaire verzekering volledig dekt. Daarnaast dekt dit aanvullende pakket 100% van alternatieve geneeskunde tot een bedrag van 500 euro, 20 fysiotherapie behandelingen en voor 100% de eigen bijdrage kraamzorg.

Excellent

De Excellente aanvullende verzekering kost maandelijks 57,90 euro en dekt hetzelfde als de primaire verzekering volledig dekt. Ook dekt dit aanvullende pakket 100% van alternatieve geneeskunde tot een bedrag van 500 euro, 40 fysiotherapie behandelingen, voor 100 % de eigen bijdrage kraamzorg en voor 80% de orthodontie kosten.

Tandartsverzekeringen

Ook biedt Promovendum verschillende tandartsverzekeringen aan:

Primair

De primaire aanvullende verzekering kost maandelijks 14,90 euro en dekt voor 100% de tandartskosten tot een bedrag van 250 euro.

Royaal

De royale aanvullende verzekering kost maandelijks 27,90 euro en dekt voor 100% de tandartskosten tot een bedrag van 500 euro.

Optimaal

De optimale aanvullende verzekering kost maandelijks 41,90 euro en dekt voor 100% de tandartskosten tot een bedrag van 500 euro. Verder dekt de verzekering 70% vanaf de 500 euro.

Tot slot
Promovendum is dus niet alleen een verzekering voor hoge opgeleiden, maar verzorgt ook een goede dekking voor alle andere inwoners van Nederland. Een scherp geprijsde basisverzekering met een ruime keuze aan aanvullende en tandartsverzekeringen zorgt ervoor dat Promovendum dus een goede keus is als zorgverzekering voor jou in 2019.