Review DSW Zorgverzekering

DSW is een landelijk werkende zorgverzekeraar. De oorsprong van deze verzekering concentreert zich in de Regio Delfant Westland Oostland en Nieuwe-Waterweg Noord. Het hoofdkantoor van de zorgverzekeraar DSW is in Schiedam gevestigd. Jaarlijks is het de gewoonte dat DSW als eerste zorgverzekeraar de premies van de zorgverzekering voor het nieuwe jaar bekend maakt. Dat gebeurt altijd al eind september.

Belangrijke informatie over DSW:

Eigen Risico Bij DWS Zorgverzekeraar

In 2008 heeft de overheid het verplicht eigen risico ingevoerd. Nu wordt dit bijna jaarlijks verhoogd. Het bedrag van 2016 zal in 2017 even hoog blijven. Voor veel ouderen is het vaak een te hoge kostenpost omdat ze het niet meer kunnen betalen. Daardoor gaan ze vaak niet meer naar de dokter. Daarom komt de DSW de verzekeraars tegemoet. Het eigen risico mag u bij DSW gespreid betalen. U betaalt dan in 10 termijnen het bedrag van €38,50 Het teveel betaalde bedrag wordt dan in april van het jaar daarop terugbetaald. U moet om hieraan deel te kunnen nemen wel 18 jaar of ouder zijn. U moet u voor 1 februari 2017 aanmelden voor het gespreid betalen van het eigen risico en u moet het goed vinden dat het automatisch wordt geïncasseerd.

Europese zorgpas

Wanneer u bij de DSW verzekerd bent krijgt u een Europese zorgpas. Deze is geldig in Nederland maar ook in andere Europese landen.

Kinderen meeverzekeren

Ook kinderen moeten een zorgverzekering hebben. Daarom moet u het kind, zo snel mogelijk als het geboren wordt, inschrijven. Tot 18 jaar is het gratis meeverzekerd.

Basisverzekering

Vanaf 2006 is er een verplichte basisverzekering. Deze is door de overheid ingevoerd. Ook de vergoedingen die uit de basisverzekering worden betaald zijn door de overheid vastgelegd. Er wordt ongeveer 95% van alle medische kosten betaalt via de basisverzekering. Voor de verplichte basisverzekering zal een maatschappij u nooit mogen weigeren als u zich aanmeldt.

Aanvullende verzekering

Wanneer u zich nog beter wilt verzekeren zoals voor fysiotherapie of voor de tandarts kunt u een aanvullende verzekering nemen. Voor enkel extra aanvullende verzekeringen zal u een medisch dossier moeten overleggen. Voor de aanvullende verzekering mag een maatschappij u weigeren.

Reviews

De DSW scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde van 18 beoordelingen. Er zijn er 16 die nog een extra omschrijving hebben gegeven.

Voor het afsluitproces wordt een score gehaald van 7,9. Voor de prijs/kwaliteitverhouding een 7,7 en voor de klantenservice een 7,5

Dat zijn dus allemaal zeer goede beoordeling cijfers.

Enkele reviews zijn;

DSW heeft een zeer uitgebreide dekking.

Er werken bij DSW zeer prettige en vriendelijke medewerkers.

De aanvullende verzekeringen zijn top.