Review Nedasco Zorgverzekering

Verzekeringspakket is Nedesco!
Nedasco is een verzekeringsmaatschappij die voor zowel particulieren en bedrijven verschillende verzekeringspakketten samenstelt.

Zo biedt Nedasco ook zorgverzekeringen aan van diverse gerenommeerde aanbieders, zoals Delta Loyd, Nationale Nederlanden, Avero, Allianz en nog veel meer. En bieden zij verschillende, vooraf, samengestelde pakketten. As u liever maatwerk heeft, dan kunnen zij dat voor u regelen.

Het is belangrijk dat u ongeveer weet wat u zorg nodig heeft of wat u denkt nodig te hebben in het komend jaar. Mijn advies is om eerst bij de samengestelde (zorg)pakketten van Nedasco te kijken, omdat deze vaak voordelig worden ingekocht en/of afgesloten.

Nedasco Verzekering Afsluiten

Het loont zeker de moeite, als u bij Nedasco een verzekering afsluit om te kijken welke verzekering u nog meer nodig heeft. Wanneer u diverse verzekeringen, zoals een woonhuis, inboedel, aansprakelijkheids- en een zorgverzekering via Nedsco afsluit dan kunt u 10% korting krijgen op het gehele verzekeringspakket.

Ik kan twee pakketten aanbevelen namelijk van Nedesco: de Stapelpolis Particulieren hiermee bent u volledig en goed verzekerd. In de stapelpolis zijn de volgende rubrieken opgenomen: woonhuis, inboedel, reis, aansprakelijkheid en/of rechtsbijstand.

Ook heeft Nedesco het voordeelpakket Particulieren. Dit pakket biedt u de mogelijkheid om zelf verzekeringen van verschillende maatschappijen te combineren. U kunt dan zelf het meest bij de aangesloten verzekeringsmaatschappijen gaan shoppen en in dit pakket onderbrengen. Het kost wellicht iets meer inspanning, maar het loont zeker, aangezien u ook hier 10% korting krijgt. Informeer goed vooraf bij Nedesco naar de voorwaarden, om teleurstelling te voorkomen.

Ik kan Nedesco vooral aanbevelen als u al uw verzekeringen onder wilt brengen bij een (tussen)aanbieder, zodat u alles bij de hand heeft. Mocht u verzekeringen willen uitbreiden of polissen nodig hebben, dan kan dat allemaal via Nedesco lopen.

Er zitten verder geen addertjes onder het gras. Nedesco fungeert als tussenpersoon en is goed bereikbaar, tijdens kantooruren, maar ook via de mail. Een aantal zaken kunt u directe met uw verzekering oppakken. Er zijn geen extra kosten gemoeid bij het afsluiten van een verzekering via een tussenpersoon/bureau.

Succes met het afsluiten verzekering!